۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت

تأکید بر تقاضا محور شدن پایان نامه های دانشگاه اصفهان بر اساس طرح های محوری استان

مدیر ارتباط با صنعت و جامعه در نشست تخصصی جامعه محوری در دانشگاه اصفهان که با حضور معاون عمران و توسعهٔ شهری و روستایی وزارت کشور،رئیس دانشگاه و جمعی از رؤسا و مدیران و نخبگان دانشگاهی در تالار دکتر رزمجو برگزار شد، تصریح کرد: سیاست معاونت پژوهشی دانشگاه و ذیل آن دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، تقاضا محور شدن پایان نامه های دانشجویی بر اساس طرح های محوری استان است.

 


به گزارش روابط عمومی،دکتر مرتضوی مدیر  ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه نیز تصریح کرد: در این مدیریت و حوزه معاونت پژوهش و فناوری با پشتوانه شعار راهبردی جامعه محوری و تمدن سازی  رویکرد جدیدی را شروع کرده ایم و از منظر های مختلف در حال توسعهٔ این رویکرد هستیم.

تلاش ما این است که پایان نامه های ما تقاضا محور شود و با هماهنگی با سازمان ها و صنایع استان سعی کردیم بر اساس طرح های محوری استان، پایان نامه های تحصیلات تکمیلی را تدوین کنیم. دفاتر همکاری با صنایع بزرگ استان را ایجاد کرده ایم و رویکرد نوینی در همکاری دانشگاه با صنایع و سازمانها در قالب حضور کارشناسان صنعت در کنار استادان و دانشجویان رقم زده ایم. در حال حاضر دفاتر همکاری با صنایع و سازمانهای بزرگ استان مانند فولاد مبارکه، هسا، مجموعه صنایع هسته ای و مجموعه صنایع دفاعی راه اندازی شده است. با حوزهٔ شهرداری اصفهان وارد مذاکراتی جدی شدیم که با استقرار در ناحیه نوآوری بتوانیم کارهای مشترکی را به ثمر برسانیم حضور جنابعالی و طرح ایده های جدید می تواند ما را در این راه یاری کند. رویکرد دیگر ما این است که در ناحیهٔ نواوری صنایعی که مستقر می شوند به طور مشخص پروژه های محوری داشته باشند. به عنوان مثال صنعت هسا که در مجموعه نوآوری مستقر شده با هدف محوری طراحی هواپیمای 100 نفره با دانشگاه همکاری دارد. با هدف تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم و چهارم باید در متن جامعه قرار بگیریم و رویکرد ما این است که ما به سراغ صنعت و جامعه برویم و نیازهای آن ها را شناسایی کنیم. در راستای همکاری با وزارت کشور چندین ایده مطرح است که عناوین برخی از آنها به شرح زیر است: بحث نیروی انتظامی ما نزدیک به 8 سال است که با نیروی انتظامی همکاری داریم ولی احساس من این است که در این حوزه اتفاقی رخ نداده است چه در حوزه علوم انسانی و چه در سایر حوزه ها که می تواند به افزایش سطح تکنولوژی و توانمندی نیروی انتظامی منجر شود. در بحث شهر هوشمند کارهای خوبی در دانشگاه اصفهان با محوریت دانشکده مهندسی کامپیوتر و دانشکده علوم جغرافیا و برنامه ریزی انجام شده است و توانمندی خوبی وجود دارد و این طرح می تواند در دانشگاه اصفهان به عنوان پایلوت اجرا شود. بحث محرومیت زدایی از دیگر پروژه های مورد حمایت استانداری است که در دانشگاه اصفهان مطرح شده است و با حمایت جنابعالی می تواند در سطح کشور نیز توسعه یابد. ایده هایی نوین در حوزهٔ ارتقاء کیفیت هوا با عنوان مدیریت آسمان و ایجاد شبکهٔ آب سراسری توسط دانشکده علوم جغرافیا مطرح شده است. که در این جلسه ارائه می گردد.


 

 شایان ذکر است در این نشست دکتر بهروز شاهقلی رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر با تبیین طرح شهر هوشمند از دو منظر فنی و نرم افزاری تصریح کرد: راه اندازی شهر هوشمند نیازمند تدوین نقشه راه اصولی است که مبتنی بر زیرساخت های شهری و دسترسی آزاد به اطلاعات است.  

 
 

 دکتر رامشت مدیر گروه پژوهشی ژئومورفولوژی دانشکدهٔ علوم جغرافیا نیز تصریح کرد: ما باید نسبت به هویت اقلیمی خود شناخت بیشتری داشته باشیم زیرا شناخت هویت اقلیمی از ضرورت های برنامه ریزی برای حل مشکلات زیست محیطی است.

 
 

خانم دکتر ماهر عضو هیأت علمی گروه علوم اجتماعی نیز به تشریح طرح محرومیت زدایی از شهرهای اطراف اصفهان پرداخت و این طرح را یکی از ماموریت های مهم دانشگاه اصفهان دانست.    

گفتنی است در این نشست استادان صاحب نظر دانشگاه اصفهان طرح ها و ایده های خود را مطرح و دکتر جمالی نژاد ضمن استماع به سوالات مطروحه از سوی استادان دانشکاه اصفهان پاسخ داد.

تاریخ:
1402/09/10
تعداد بازدید:
851
منبع:
Powered by DorsaPortal